mammamatte.blogg.se

Välkomna hit! Denna blogg handlar om allt mellan himmel och jord men framför allt ett ställe för mig att vädra tankar och funderingar kring livet och allt där omkring. Jag som skriver bloggen är en en mammaledig agronomstudent som blev mamma för första gången för ca 4 mån sedan. Tillsammans med sambon har jag även två hundar som vi åket land och rike runt för att visa upp på diverse hundutställningar! Vi är kort och gott en mammamatte och en hussepappa och denna blogg handlar om oss och vårt liv! Läs, njut och hoppas ni kommer följa oss!

Seg Valborg

Publicerad 2013-04-30 11:22:35 i Allmänt,

Ja så kan man nog beskriva dagen. Har sovit som en kratta i natt då bebis sparkat massor och jag varit kissnödig konstant.. Och inte blev det bättre av att jag vaknade med monsterkramp i vaden!! Härlig start på dagen.
 
Usch ogillar starkt sådana här dagar när man är seg och lite groggy. Har en hel lista på "att-fixa" saker.. Typ tvätta, städa och åka till affären för inhandling av proviant. Helst innan resten av stan slutar jobbet och också kommer på idén att åka och handla.
 
Idag hade det varit härlig att kunna göra som hundarna, bara gosa ner sig i soffa/säng och sova bort dagen!!
 
Nä dax att hoppa in i duschen och sedan ta sig till affären... 
 
Trevlig Valborg alla!!
 
// C

Dax för ny blogg!

Publicerad 2013-04-29 09:43:29 i Allmänt,

Välkomna hit alla som tittar in! Efter ett par år på annat bloggforum kändes det som om det var dax att byta. Byta till något som passar livet som det är just nu lite bättre! Som jag skrev i inledningen kommer denna blogg få växa och frodas lite som den vill. Jag kommer försöka samla det mesta av mina tankar och annat som poppar upp i huvudet. Mycke hundsnack lär det bli, mycket bebis och säkerligen en hel del bilder! Så läs, njut och jag hoppas ni kommer tycka det är spännande att följas åt!
 
Må så gott!
/ Caroline 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela