mammamatte.blogg.se

Välkomna hit! Denna blogg handlar om allt mellan himmel och jord men framför allt ett ställe för mig att vädra tankar och funderingar kring livet och allt där omkring. Jag som skriver bloggen är en en mammaledig agronomstudent som blev mamma för första gången för ca 4 mån sedan. Tillsammans med sambon har jag även två hundar som vi åket land och rike runt för att visa upp på diverse hundutställningar! Vi är kort och gott en mammamatte och en hussepappa och denna blogg handlar om oss och vårt liv! Läs, njut och hoppas ni kommer följa oss!

Long time

Publicerad 2014-01-08 13:37:16 i Allmänt,

No see.. 

Här har det varit fullt upp kan man lugnt säg!
Sjuka föräldrar, krassligt barn, tänder som kommit å en massa annat!

Vi hade en härlig, om än flängig jul. Vi har hunnit med att besöka alla föräldrarna å syskonen under jul och nyår. Dvs både varit i Östergötland, Skåne å här hemma.

Nu är vi tillbaka i vardagen, med allt vad det innebär.
Vi har även en tuff tid framför oss då vi ska försöka ändra lilla A's dygnsrytm lite grann. Just nu somnar han mellan 22-23.30 å sover ca 12 h. Något som inte kommer funka när han ska börja på dagis i höst. Så nu ska vi försöka lägga honom runt 20 å väcka honom vid 8 på morgonen. Vilket känns tufft. Jag hatar att väcka honom när han sover.

Hur har ni andra som har barng gått tillväga? Vad har ni för tankar och känslor kring detta med sovrutiner?
Man hör och läser så himla mycket överallt så man blir ju nästan yr i huvudet av alla olika metoder, fakta och forskning.

Nä dax att sortera dagens tvättberg!

Kram C






Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela