mammamatte.blogg.se

Välkomna hit! Denna blogg handlar om allt mellan himmel och jord men framför allt ett ställe för mig att vädra tankar och funderingar kring livet och allt där omkring. Jag som skriver bloggen är en en mammaledig agronomstudent som blev mamma för första gången för ca 4 mån sedan. Tillsammans med sambon har jag även två hundar som vi åket land och rike runt för att visa upp på diverse hundutställningar! Vi är kort och gott en mammamatte och en hussepappa och denna blogg handlar om oss och vårt liv! Läs, njut och hoppas ni kommer följa oss!

Buzzador-kampanj avslutad!!

Publicerad 2013-09-25 11:24:11 i Allmänt,

Jahapp! Då har jag avslutat min första Buzzador-kampanj som gick ut på att testa och jämföra Cillit Bang Kalk med sin vanliga badrumsrengöring. I mitt fall Jif Antikalk. Och jag måste säg att jag är grymt överraskad av resultatet. Cillit Bang var mycket lättare att jobba med och gav betydligt bättre resultat!

Jif lämnar alltid en kladdig yta efter sig, precis som om kalkresterna bara smetas ut, trots att jag följde anvisningarna på flaskan till punkt ock prickar. Jag får alltid putsa av duschväggen med vanlig fönsterputs efteråt för att det ska bli helt rent.

Allt detta slapp jag med Cillit Bang! Jag sprayade på, torkade, sköljde å sedan va det klart! Å det blev heeeeelt rent! Så himla skönt då vi har väldigt kalkrikt vatten och måste göra rent duschen flera gånger i veckan. Jag testade även på bottenventilen i handfatet som var full med kalkavlagringar. Även dessa försvann. En superprodukt helt enkelt. Dock gillar jag inte riktigt lukten och konsistensen på Cillit Bang. Den luktar aningens unket och det är svårt att applicera skummet jämt över duschväggen.

Här kommer lite bilder från testet!!
Före:
Produkter applicerade:
Efter (Jif): Det syns gansla tydlig vad jag menar med att en hinna efterlämnas.
Efter (Cillit Bang): Den röda ringen visar att det inte blir någon hinna efteråt!

Sjukling

Publicerad 2013-09-19 21:35:47 i Bebis,

Usch.. Nu har mitt lilla hjärta åkt på sin första dunderförkylning med snor å hosta. Ingen feber dock!! Men lite ynklig e lilla A å hans mamma är lite orolig. Men sånt är livet, vi tar det lugnt på dagarna nu, myser, promenerar vovvar å bara gosar!

Nä nu är det dax för sängen! Sov gott alla!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela