mammamatte.blogg.se

Välkomna hit! Denna blogg handlar om allt mellan himmel och jord men framför allt ett ställe för mig att vädra tankar och funderingar kring livet och allt där omkring. Jag som skriver bloggen är en en mammaledig agronomstudent som blev mamma för första gången för ca 4 mån sedan. Tillsammans med sambon har jag även två hundar som vi åket land och rike runt för att visa upp på diverse hundutställningar! Vi är kort och gott en mammamatte och en hussepappa och denna blogg handlar om oss och vårt liv! Läs, njut och hoppas ni kommer följa oss!

Mygg

Publicerad 2013-05-27 22:06:28 i Allmänt,

Å väldigt svullna händer å fötter...

Så kan man sammanfatta de senaste dagarna. Myggen har åter igen invaderat grannskapet, så till den milda grad att inte ens hundarna går ut mer än nödvändigt och sambon har börjat fundera på att investera i en ordentlig myggfångar grej.

Mina fötter är så sjuuuukt svullna att det nästan gör ont i skinnet. Å fingrarna sticker mer än vanligt. Men nu är 38 fulla veckor gångna så bebis kan ju komma när som!

Vagnen är äntligen hemma! Även om vi fått en tillfällig liggdel i "fel" färg. Vi skulle ha en Deep ocean men den kommer först i mitten på juli så vi har fått låna en lila tills vår kommer. Som kompensation fick vi ett presentkort på 500kr vilket var mycket uppskattat! Tack för det Babyland!! Kortet anv till bl.a. ett påslakansett till vagnen samt ett ordentligt myggnät till vagnen!

Har fått tummen ur å beställt amningsbh:ar också. Två i sportbh design å en finare, allt fr glammom.se
Sved lite i plånboken men vad gör man inte när inga bh:ar fr typ H&M passar??

Igår tillbringade vi hela dagen i Österbybruk på hundutställning! Hur trevligt som helst, men väldigt ovanligt att inte visa hundarna själv!! Husse va superduktig å visade bullen till 4:e bästa hane i rasen. Taxen visade av en kompis och tog sitt 2:a CK samt slutade som 2:a bästa tik i rasen. Nu behöver vi bara ett CK till efter den 29/7 samt en 1:a i öppenklass spår för att hon ska bli champion!! Detta med att få en hund till champion är en hel vetenskap beroende på ras! Korren, vår bulldogg behöver 3 st sk certifikat för att bli champion. Ett certifikat delas ut till den bäst hane och tiken i rasen. Nillan, taxen, behöver sk CK ist. Hon behöver alltså inte vinna å bli bästa tik för att kunna bli champion, utan hon behöver jaktmeriter, som klarade spårprov, samt så måste hon få sina CK:n i jaktklass. Som sagt en djungel av regler!

Nu ska jag krypa ner i sängen med resten av familjen, lyssna lite på regnet som precis börjat smattra mot fönster å tak å hoppas på bättre nattsömn än vad gårdagens natt bjöd på. Hade så sjukt mycket drömmar å varmt va det. Längtar tills bebis är ute så jag slipper vara så varm å svullen jämt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela